blog

Afgelopen donderdag hebben we met een groep van 13 personen gelopen. Ernst bracht ons eerst, op verzoek van één van ons, naar een nabijgelegen speeltuin (zie foto. Waar is Sophie ? Ze was er toch bij….) Daarna een leuk ommetje gemaakt. Even een mals regenbuitje over ons heen gekregen, maar Lees verder »


Het was een prachtige dag voor een wandeling en daar genoten we dan ook volop van. De laatste vogelzang van het seizoen liet zich horen, er stonden nog wat prachtige orchideeën te bloeien en de sfeer was ontspannen en relaxed.


Toen Willem en ik in wijkcentrum De Wereld aankwamen, zaten daar al drie nieuwe deelneemsters klaar. We stelden ons aan elkaar voor en langzamerhand kwam de rest ook binnendruppelen. Harry als laatste, op de valreep, en hem gaf ik de mogelijkheid de route te bepalen, waar hij dankbaar gebruik van Lees verder »


Woensdag kwamen deelnemers van het project Groen Kapitaal, Groene Gezond Leefomgeving in Noord-Holland bij elkaar om verschillende groene wandelvormen te bespreken en ervaren. Tijdens de Gezond Natuur Wandeling viel veel te zien en vertellen. De huisdichter sloot deze inspirerende workshop af met enkele rake natuur-wandel-zinnen Met vriendelijke groeten, Ronald van Lees verder »


Vandaag werden we op een prachtige wandeling getrakteerd door Roos die de uit 10 deelnemers tellende groep langs zanderige paadjes leidde naar de “Lichtbakkeet”, hoog uitzichtpunt over de prachtige Kennemerduinen; onderweg werden we door haar uitgenodigd mee te doen aan een yoga- ademhalingssessie die door iedereen gewaardeerd werd en als Lees verder »


« Pagina 1, 2, 3 ... 56, »