Vandaag was het schitterend weer. Met een leuke club geanimeerde dames zijn Ab en ik op stap gegaan. De wandeling voerde ons door de bossen naar het infiltratiegebied, alwaar wij veel vogels (wilde knobbelzwanen, grauwe ganzen, krakeenden, etc.) in de open stukken water zagen. De zon scheen volop en er werden leuke plaatjes geschoten van de winterse omstandigheden en het landschap. Voldaan keerden we terug naar de Hoep – wel iets later maar dat heeft de pret niet gedrukt. Integendeel.

Beste Ronald, kun je deze op de blog plaatsen? Ik weet niet precies hoe dat werkt. Zoek ik nog wel uit – maar wil nu niet langer wachten – helaas kan ik er geen plaatjes bij doen, want ik ben mijn camera kwijt sinds die dag (waarschijnlijk laten liggen in OV). Balen maar het is niet anders. Alvast bedankt – Hermine