Beste mensen,

Bij gezond natuurwandelen is het uitgangspunt voor de begeleiders “we gaan altijd naar de startlocatie, weer of geen weer!” Afgelopen donderdag, werd er echter door code oranje (later zelfs rood) geadviseerd om er niet op uit te gaan, als dat niet echt nodig was; een dilemma voor Jeanette en Greetje die de Flevogroep begeleiden. Er werd besloten om niet te gaan wandelen en Greetje stelde zich beschikbaar om naar de ontmoetingsplek te gaan om eventuele meelopers op de hoogte te stellen; er stonden inderdaad twee “nieuwe” deelnemers, die alle begrip hadden voor de afmelding.

Vanmorgen was het echter weer prachtig weer, waarbij zelfs de zon doorbrak en in het park ook een aankomende lente weer zichtbaar wordt. Gert vroeg onze aandacht voor de verschillende (korst)mossen en de knoppen in de boomtakken; er waren krokusjes en een groot geel veld met de winterakoniet, een bijzonder knolbloempje.
Vanwege de verre afstand naar een koffieplek, was daar weinig animo voor, maar…. Binnenkort gaat echter de vertrouwde plek in het Flevohuis weer open onder de naam “De Pits” (de inrichting ziet er erg gezellig uit!)

Groet van Corrie