Eerst deze ochtend een groepslid oppikken bij café de Bosbaan om vervolgens naar onze startplek te rijden, paviljoen Chez Faviė. Een beetje fris, maar met veel zon, startten we voor de laatste keer in deze reeks van drie wandelingen op locatie.

Het Amsterdamse Bostheater was onze eerste bestemming op de route van vandaag. Hier worden vooral zomers gevarieerde voorstellingen georganiseerd. Daarna door naar de geitenboerderij waar de jonge geitjes bokkesprongen maakten en de kippen kuilen graafden op zoek naar voedsel. Altijd een mooi plaatje dat je bij blijft en om blij van te worden.

De reigers in het Amsterdamse Bos waren druk bezig met ruzie maken en nesten bouwen voor hun toekomstige kroost. Gezien de onderlinge drukte, ging dat zeker lukken.

De klok gaf 11.00u aan, wat betekent nog een uur met ons zevenen genieten van de opkomende plantjes, voorbij rennende hardlopers en vooral hondenbezitters begroeten met honden met blubberige pootjes.

Na warme koffie/ thee overlegden we waar we volgende week naartoe gaan. Spaarndam is unaniem gekozen als startlocatie voor volgende week.