wandelaarster ruimt afval opIn het weekend van 16 en 17 oktober vindt de eerste editie van de Eneco Clean-Up Walk plaats. Deze unieke wandeltocht geeft je energie én levert een schone omgeving op. Win-win dus! Geniet van een mooie wandeling in je eigen omgeving, laat je onderweg verrassen met leuke berichten in de speciale app én zorg ondertussen voor de natuur. Meld je gratis aan en wandel Nederland schoon!

Alle wandelpaden schoon
De natuur geeft ons veel moois. Maar geven we de natuur ook wat terug? Steeds vaker raken wandelpaden en natuurgebieden vervuild met allerlei troep die achtergelaten wordt. Daarnaast leidden ook de overstromingen van afgelopen zomer in grote delen van het land tot vervuiling van onze natuur. Tijdens de Eneco Clean-Up Walk gaan we de uitdaging aan en maken we alle wandelpaden in Nederland weer schoon! Doe jij mee?

Gratis uitrusting
Tijdens de wandeling maak je de paden afvalvrij. We laten je daarbij niet met lege handen vertrekken. De eerste 1.000 deelnemers ontvangen gratis de Eneco Clean-Up set. Zo ga je goed uitgerust op pad.

Meer informatie en inschrijfformulier
De Eneco Clean-Up Walk is een initiatief van Eneco en de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Kijk op Wandel.nl voor meer informatie en het inschrijfformulier.