Voor een nieuw te starten wandelgroep in Haarlem-Noord (zuid) zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwillige begeleiders.

Deze nieuwe wekelijkse wandeling van Gezond Natuur Wandelen (in samenwerking met Haarlem Effect) gaat maandag 25 maart aanstaande (enigszins feestelijk) van start. Verzamel- en vertrekpunt is Buurtcentrum De Fjord op de Paul Krugerkade. Vanaf half 11 staat de koffie/thee klaar, om 11.00 uur start de wandeling, en na afloop – rond 12.00 uur – kan er soep met stokbrood tegen een kleine vergoeding worden genuttigd.

De wandelingen worden steeds begeleid door een medewerker van het Sociaal Wijkteam en een vrijwillige wandelbegeleider. De vrijwilliger die wij zoeken is bereid om in ieder geval eens in de paar weken of per maand de wandeling mede te begeleiden. Vanuit Gezond Natuur Wandelen worden aan de vrijwilligers diverse (niet verplichte) cursussen en nevenactiviteiten aangeboden. Enige kennis van flora en fauna is een pre maar niet noodzakelijk.

Aan de wandelingen kan iedereen die goed ter been is vrijblijvend en kosteloos meedoen. De ervaring uit andere wandelgroepen van Gezond Natuur Wandelen leert dat de wandelingen door iedereen enorm gewaardeerd worden – ook op sociaal gebied – waarbij de inzet van de vrijwillige begeleiders van grote waarde is en veel voldoening geeft.

Aanmelden kan bij Eva Nijhoff, projectleider Gezond Natuur Wandelen Haarlem e.o., telefoon: 06 18331945, of per e-mail: maileva@hetnet.nl .