wandelgroep HoofddorpAltijd opnieuw benieuwd wie van de wandelaars komen die zich hebben laten registreren. Dit registreren is namelijk nog steeds nodig vanwege het aantal mensen dat in ons startgebouw “de Boerderij” koffie wil komen drinken. Dit koffiedrinken is voor de echte wandelaar een steeds weer bijbehorend stukje contact. Door het beperkt aantal mensen vanwege corona is dit aantal echter sterk begrensd en moet men zich hiervoor aanmelden. Maar het einde van deze registratie lijkt in zicht te komen.

Ook deze ochtend bestond de 10.00u-groep uit 10 wandelaars en wist men mede dankzij het lekkere weer er opnieuw en via het zogenoemde waterpad er een fijne en leuke wandeling van te maken. Ook de 10.40u-groep, die evenals de 10.00u-groep een uur wandelt, genoten van een fijne wandeling. De laatste groep bestond deze keer uit 4 wandelaars die, mede door het prettige rustige tempo, ook openstaat voor hen met een rollator. De splitsing in twee groepen is nog altijd nodig vanwege het beperkt aantal koffiedrinkers die “de Boerderi”j kan hebben.

Al met al een ochtend waarin zoals gebruikelijk de drie adpecten duidelijk naar voren komen: het wandelplezier, het onderling contact en het gezellig bijpraten onder het genot van een lekkere kop koffie. Wat verlangt een mens immers op een dinsdagochtend nog meer, toch?!!

Joop Berbé