Op 6 mei organiseerde Joop Berbé, coördinator bij Gezond Natuur Wandelen, een bingo voor de ouderenflat op de Lutilustraat in Hoofddorp, met dank aan Zorg en Zekerheid. De deelnemers deden mee vanaf hun balkon. Gelukkig was het goed weer, zodat er volop van de buitenlucht genoten kon worden.

Joop met megafoonBingo!
Joop liep rond de flat met een megafoon om de nummers om te roepen. Had je een bingo? Dan was het de bedoeling dat er vanaf het balkon gezwaaid of geroepen werd, zodat het huisnummer genoteerd kon worden. Er werd voor gezorgd dat iedereen goed mee kon doen. Vals spelen zat er niet bij, want Joop hield alles goed in de gaten. De te winnen prijzen waren VVV-bonnen van 10 tot en met 25 euro. De prijzen werden met een knijpstok overhandigd. Het was een geslaagde middag, waar de bewoners van de flat, op veilige afstand van elkaar, volop van hebben genoten.

Geluk bij jou in de buurt
Wij van Zorg en Zekerheid vroegen iedereen in de regio ideeën aan te dragen die zorgen voor een beetje geluk tijdens de coronacrisis. Wij ontvingen ruim 30 ideeën, die mensen uit de regio in zeer korte tijd instuurden. Hiervan vindt ruim de helft daadwerkelijk plaats. We houden je hier op de hoogte van al deze mooie initiatieven.

Bron: ZorgEnZekerheid.nl, partner van Gezond Natuur Wandelen