Vandaag hebben we heerlijk gewandeld met ons kleine, maar gezellige clubje. We wandelen vanaf station Lammenschans waar we verzamelen bij het groentestalletje. Vanaf hier wandelen we naar polderpark Cronesteijn. Voor de groepsfoto staan we even wat dichterbij elkaar, de foto is genomen door een voorbijganger. Uiteraard wandelen we wel zoveel mogelijk op gepaste afstand van elkaar.

Er zijn vandaag drie andere dames die met me mee wandelen. Onderweg staan we wel eens stil, omdat iemand iets leuks ziet. Veel verstand van natuur hebben we niet, maar we genieten van elkaar en van alles om ons heen. We zien bijvoorbeeld jonge eendjes, ganzen, paddenstoelen.

Midden in het park is een heerlijke locatie, de Tuin van de Smid, om met elkaar iets te drinken. Deze keer mag dat gelukkig ook weer met ons viertjes en de volgende keer is het ook met meer weer toegestaan. Behalve gezellig iets drinken, lopen we ook langs de dieren. Het is hier net een kinderboerderij, maar niet van de gemeente. Daarna wandelen we vaak weer naar ons beginpunt. We komen dus altijd terug naar het groentestalletje bij station Lammenschans.

Silvia