Leiden trefpunt LammenschansPasen komt eraan, lekker voorjaar! Gezellig samen wandelen en een terrasje pakken. Maar wat als je niemand hebt die mee wil wandelen? Schuif dan eens aan bij de zondagse wandeling in Leiden door Polderpark Cronesteyn. Wij wandelen iedere derde zondag van de maand. Toevallig is dat deze keer op Eerste Paasdag. Ook dan gaat deze wandeling gewoon door. Juist omdat het fijn is om met deze dagen niet alleen te zijn.

Locatie
Station Lammenschans, Kamerlingh Onnesplein, 2313VL Leiden
Trefpunt: het groentestalletje.
Elke derde zondag van de maand om 14.00 uur.
We wandelen naar Polderpark Cronesteyn. Halverwege de wandeling wordt koffie/thee gedronken. We wandelen in een rustig tempo. Aanmelden is niet nodig.

Wandeldata 2022
17 april (Pasen)
15 mei
19 juni (Vaderdag)
17 juli
21 augustus
18 september
20 november
18 december
Alleen bij zeer slecht weer wordt er niet gewandeld.

Aanvullende activiteiten
Behalve de wandelingen op de derde zondag van de maand, doen we ook wel eens iets anders met elkaar. Altijd in Leiden, zodat de activiteiten voor iedereen makkelijk bereikbaar zijn. Zo hebben we met elkaar al eens de Hortus bezocht en in het Singelpark gewandeld. Dat doen we niet op de vaste wandeldata, maar op een andere zondagmiddag.

Meer zondagen, meer vrijwilligers
We zouden ook op andere zondagen vanaf deze locatie in Leiden willen wandelen. Dat kan alleen als er meer vrijwilligers bij komen. Houd je van wandelen in de natuur, een groep wandelaars begeleiden en vertel je eventueel graag over de natuur? Meld je dan aan als vrijwillige wandelbegeleider. Als wandelbegeleider ben je één uur per week actief. Als je liever bijvoorbeeld één keer per maand een uur een groep wilt begeleiden, kan dat ook. Kijk voor meer informatie op gezondnatuurwandelen.nl.