Nature Today app scherm GNWIn de app van Nature Today staat dagelijkse nieuwe informatie over de natuur. Ook onze wandelingen staan erin, onder ‘wandelroutes’. De app kan je op je mobiel zetten zodat je iedere dag nieuwe, zeer gevarieerde informatie over de natuur ontvangt. De natuurberichten worden geschreven door topbiologen van zo’n veertig Nederlandse organisaties en samenwerkingsverbanden.

Dagelijkse natuurberichten
Sinds twee jaar publiceert Nature Today dagelijks een natuurjournaal. Daarvoor hebben zij een app ontwikkeld, zodat je op je telefoon alle informatie altijd bij je hebt. Overzichtelijk gesorteerd en iedere dag nieuwe informatie. Zo leer je de natuur in Nederland steeds beter kennen en word je elke dag weer verrast door wat er om je heen gebeurt. Ook handig voor begeleiders voor het natuurmoment tijdens de wandeling

Gratis versie en abonnement
In de gratis versie van de app staat algemene informatie over de natuur in heel Nederland. Wil je informatie over een specifieke locatie, dan moet je kiezen voor een van de drie abonnementen:

  1. Dieren en planten in de buurt:
    Dit abonnement kost € 19,95 en geeft je een jaar lang toegang tot alle locaties in Nederland.
  2. Eropuit in de natuur:
    Dit abonnement kost € 14,95 en geeft je een jaar lang toegang tot het kiezen van activiteiten op specifieke locaties in Nederland.
  3. Natuur in de buurt – Compleet
    Bij het ‘compleet’-abonnement combineer je de abonnementen ‘Dieren en planten in de buurt’ en ‘Eropuit in de natuur’ voor een pakketprijs van € 24,95 i.p.v. € 34,90

Dus, beleef de natuur om je heen, overal in Nederland! Dat kan ook via de website van Nature Today.