Gezond Natuur Wandelen Zoetermeer organiseert vanaf 17 augustus elke week  een gratis wandeling. Deze wandelingen van een uurtje voeren langs groene stadse paden. Ze zijn aantrekkelijk, laagdrempelig en worden altijd door 2 vrijwilligers begeleid. Wandelen in een groene omgeving is goed voor ieder mens.
Het doel van Gezond Natuur Wandelen is om samen met mensen, die uit zichzelf om wat voor reden dan ook wat minder bewegen, minstens één keer per week een wandeling te maken. Onderzoek heeft aangetoond dat wanneer je meer beweegt er een enorme gezondheidswinst geboekt kan worden. De kans op een chronische ziekte neemt sterk af en je voelt je veel beter! Wandelen in het groen versterkt deze effecten nog meer.
De 2 vrijwilligers, die de wandeling begeleiden, zijn enthousiast en verwachten veel deelnemers die gezellig met ze meewandelen. Er wordt gewandeld in een rustig tempo. De route varieert en er wordt kort iets verteld over de natuur die je onderweg tegenkomt. Deelname is gratis en je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Na afloop van het wandelen is er voor degenen die dat leuk vinden gelegenheid (tegen geringe kosten) om samen een kopje koffie of thee te drinken.

Wandel mee!
Maak een goede start deze zomervakantie. Doe mee met Gezond Natuur Wandelen in Zoetermeer.
We starten op donderdag 17 augustus om 10 uur vanaf het Dienstencentrum Bijdorp aan de Bijdorplaan 471/477.

Tot 17 augustus!

“Met zijn allen, voor allen, gezond aan de wandel in de natuur of het groen in de stad!”