Om 10 uur ‘s morgens gingen wij met z’n zevenen van start vanaf het Sloterparkbad. Twee dames liepen met nordic-walking-stokken in hun eigen tempo met de groep mee. Vanaf het zwembad wandelden wij direct het Sloterpark in waar nu veel bomen hun bladeren laten vallen. Dat maakt de wandelpaden glad dus opletten geblazen.

De ingelaste pauze hielden wij in het bos bij Scouting Sarto dat aan de Sloterplas ligt. Daar heb je een mooi overzicht op deze prachtige plas waar vele soorten watervogels hun kostje bij elkaar sprokkelen. Vervolgens maakten wij een haakse bocht naar links langs het van Eesteren museum naar ons einddoel, Hotel Buiten (horeca ), om de route van vandaag met koffie / thee af te sluiten.

Volgende week staat informatieboerderij Zorgvrij in Spaarnwoude voor de tweede keer op het programma. De Buurtbus van sportpark de Eendracht vervoert ook dit keer wandelaars vanaf het sportpark naar de plaats van bestemming. Het fijne van de buurtbus is dat deze elektrisch is dus geen vieze uitlaatgassen uitstoot of lawaai maakt wat weer ten goede komt aan alle wandelaars die heerlijk nog lang & gezond van de schoonheid van de natuur kunnen genieten.

Wilt u volgende week met deze groep meewandelen? Stuur dan voor meer info een mailtje naar de sportparkmanager liesbeth@sportparkdeeendracht.nl. Graag tot dan.

Pieter & De Groep

Sloterplas GNW-wandelgroep in Sloterpark