De groep bestaat vandaag de dag uit 12 wandelaars die mij iedere week trouw via de whatsapp-groep laten weten of zij die dag komen. Helaas konden 8 groepsleden deze dag om verschillende reden niet meewandelen. De 4 die wel aanwezig waren, besloten om niet naar Spaarnwoude, maar het natuurgebied de Tuinen van West in te gaan.

riet in de herfst

Via het Rijk van de Keizer én het Fluisterbos kwamen wij in Halfweg om langs het kanaal onder de A5 door terug te lopen naar de Osdorperweg. Via de achteringang-/uitgang van sportpark De Eendracht warmden we ons in de kant ine op met heerlijk koffie/thee.

Onderweg waaide en regende het soms. Dat deed ons niks, want wij hadden ons daarop gekleed. Wat altijd een aanrader is, zeker in de herfst.

In januari 2020 doen wij mee aan een nationaal gezondheidsonderzoek. Via een vragenlijst wordt onderzocht wat het effect is van wandelen op het menselijke brein én lichaam. Onderzoekster Sanne liep afgelopen woensdag met de groep mee om als voorproefje op dit onderzoek alvast met diverse wandelgroepen kennis te maken. Ook om uitleg te geven over de bedoeling van het onderzoek en het invullen van de vragenlijst.
Kijk voor meer informatie over het onderzoek elders op deze site.

Patricia, wandelgroep De Eendracht