Stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland start , in samenwerking met de afdeling SportUtrecht van de gemeente Utrecht, ook Gezond Natuur Wandelingen in Utrecht!

Bewegen, natuurbeleving en ontmoeten

De gratis en wekelijkse wandelingen in het groen worden in een rustig tempo van ongeveer een uur gelopen. De wandelaars geven aan dat ze uitkijken naar de wekelijkse ontmoetingen in de verschillende seizoenen. Klik hier voor een overzicht van alle Gezond Natuur Wandelingen.

Zin om mee te wandelen?

Als wandelaar hoeft u zich niet op te geven! U kunt gewoon naar de locatie gaan waar de wekelijkse wandelingen op een vast tijdstip vertrekken!

  • Oost: Elke woensdag om 10.00 Oud- Amelisweerd. Startpunt parkeerplaats Oud-Amelisweerd. (Als u vanuit Utrecht met bus 41 arriveert: bij stoplicht verkeersweg oversteken, via de ventweg naar links en vervolgens bocht naar rechts). Start vanaf woensdag 1 juni. Op woensdag 18 mei gaan we om 10.00 uur proeflopen. U bent van harte welkom! Na de wandeling is er gelegenheid om bij ‘de Veldkeuken’ samen koffie/ thee te drinken (op eigen kosten).
  • West: Elke zondag om 10:00 uur Leidsche Rijn, voor ingang Zwembad Fletiomare in het Maximapark, Burgemeester Middelweerdplaats 1, 3454 HH De Meern . Start vanaf zondag 5 juni. Op zondag 29 mei gaan we om 10:00 uur proeflopen. U bent van harte welkom! Na de wandeling is er gelegenheid om samen in het zwembad koffie/ thee te drinken (op eigen kosten).
Foto van open water in het Maximapark in Utrecht.

Maximapark, Utrecht. (foto: Gerben van Rijswijk)

Contactpersoon voor beide nieuwe locaties is Yvette Brand. Heeft u vragen of wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw te starten wandelingen in Utrecht? Mail dan naar: yvettebrand@gezondnatuurwandelen.nl

Wandelbegeleiders gezocht!

Voor onze nieuwe wandelgroep in Utrecht, zijn wij op zoek naar mensen die als vrijwilliger een wandelgroep willen begeleiden. Wij bieden onze begeleiders enkele korte en interessante cursussen aan. Heb je belangstelling of vindt u het leuk om af en toe te begeleiden (bijvoorbeeld eens in de maand of vaker), dan komen we graag met u in contact! Mail naar: yvettebrand@gezondnatuurwandelen.nl

 

“Samen wandelen in de natuur en het groen in de stad”