Wandelen in groepen kan voorlopig niet. Maar wandelen in je eentje, met z’n tweeën of zelfs met virtuele wandelmaatjes kan natuurlijk wel. Elke dag een wandelinge(tje) maken is belangrijk voor je fysieke en mentale gezondheid.

twee wandelaars in herfstachtig bosOmmetjes-app
Start een wandelcompetitie met de Ommetjes-app van de Hersenstichting. Met vrienden, familie of met mensen uit je wandelgroep van Gezond Natuur Wandelen. Wil je meedoen aan het GNW-Ommetjes-team? Mail dan naar Monique Bos, moniqueb@gezondnatuurwandelen.nl. Zij stuurt je een inlogcode. Zonder dat je op dezelfde locatie bent, kan je toch samen wandelen en motiveer je elkaar om een ommetje te maken.
Je kunt de Ommetje-app gratis downloaden op Google Play en in de App Store.

Wandelafspraak
Zit je al in een What’sApp- of mailgroep van een van de meer dan honderd wandelgroepen van Gezond Natuur Wandelen? Maak een wandelafspraak met iemand. Gezond en gezellig voor allebei.

Blog
Deel je wandelervaring als GNW-wandelaar. Vind je het leuk om een kort verslag te maken? Stuur een tekstje met minimaal één foto van je wandeling naar Monique Bos, moniqueb@gezondnatuurwandelen.nl. Zij zorgt ervoor dat je blog op deze website komt.