wekelijkse wandelingen

Meer gaan bewegen en van de natuur genieten!

wandelenVindt u het leuk om regelmatig met een groep een uurtje langs een natuurrijke route te wandelen?

De stichting Gezond Natuur Wandelen Nederland met een brede achterban van organisaties uit de wereld van welzijn, gezondheid, de (wandel)sport en de natuurbescherming organiseert elke week wandelingen in het groen. Deze starten op een vaste plaats en vaste tijd en worden begeleid door vrijwilligers die onderweg ook iets over de natuur vertellen. De wandelingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor mensen die graag wat meer willen bewegen. Maar iedereen die het gewoon leuk vindt met een groep een uurtje op stap te gaan is van harte welkom. De wandelingen zijn gratis en u hoeft zich niet van tevoren op te geven. Na afloop is er de mogelijkheid om samen een kopje koffie te drinken (op de meeste plaatsen tegen een gereduceerde prijs).

Ons doel is dat iedereen in Nederland op bescheiden afstand van zijn huis minstens een keer per week mee kan doen met Gezond Natuur Wandelen. Het programma is sinds 2014 in opbouw. Vanaf september 2015 wordt er gewandeld op Texel en in Haarlem, IJmuiden, Overveen, Heemstede, Castricum, Haarlemmermeer, Heerhugowaard, Leeuwarden, Drachten en Beetsterzwaag.

Wandel gezellig mee, het is gezond en u kunt ook nog mooie natuur ervaren. Welkom!

Hier kunt u zien of er ook bij u in de buurt al Gezond Natuur Wandelen is >>


Wandelingen georganiseerd door Vrienden van GNW

De wekelijkse wandelingen van de vrienden van Gezond Natuur Wandelen wijken in 1 of enkele aspecten af van de GNW wandelingen. De verantwoordelijkheden liggen namelijk bij de Organisaties die genoemd worden in de beschrijving.

Heeft u vragen, dan kunt u deze via ons contactformulier stellen, of door direct met de desbetreffende organisatie contact op te nemen.