Fondsenwerving

Projectomschrijving

Stichting Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar een fondsenwerver met een groen hart! Wij zijn een groeiende stichting die wekelijkse gratis natuurwandelingen organiseert voor ouderen. Op een laag tempo lopen de groepen vanaf een vaste locatie en tijdstip. GNW is in 65 gemeenten actief met maar liefst 120 prachtige locaties. Onze missie is simpel maar krachtig: het verbinden van buurtgenoten, bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wekelijkse wandelingen in de natuur. Om te kunnen blijven doen wat wij doen, zijn wij afhankelijk van steun. Dit project omvat het schrijven en opvolgen van een aantal aanvragen van fondsen en subsidies.

Waarom we jou nodig hebben

Om onze activiteiten voort te zetten en uit te breiden, hebben we een ervaren en gepassioneerde fondsenwerver nodig. Jouw expertise in het aanvragen van fondsen en subsidies is cruciaal om de financiële basis van onze stichting te versterken en te waarborgen. Jouw vermogen om relaties op te bouwen en GNW extern te vertegenwoordigen zal ons helpen om nieuwe bronnen van steun aan te boren en onze impact te vergroten.

Hier zijn we naar op zoek

We zoeken een vrijwilliger die:
• Ervaring heeft met fondsenwerving en het schrijven van subsidieaanvragen.
• Sterke communicatieve vaardigheden heeft, zowel schriftelijk als mondeling.
• Proactief en zelfstandig kan werken met een groot gevoel voor verantwoordelijkheid.
• Enthousiast is over natuur, gezondheid en welzijn.
• Vaardig is in het opbouwen en onderhouden van relaties met potentiële donoren en partners.
• Creatief en strategisch kan denken om nieuwe fondsenwervingsmogelijkheden te identificeren en te benutten.

Als jij je aangesproken voelt door deze rol en graag je talenten wilt inzetten voor een goed doel, dan ben jij misschien de fondsenwerver die we zoeken. Je zult nauw samenwerken met ons enthousiaste team van collega’s en vrijwilligers en een belangrijke bijdrage leveren aan de groei en duurzaamheid van onze stichting.

Dit hebben we al in huis

Onze stichting beschikt over:
• Een bewezen model van wekelijkse natuurwandelingen met een grote impact op de gemeenschap.
• Een toegewijd team van wandelbegeleiders en vrijwilligers.
• Basis materialen en eerdere succesvolle subsidieaanvragen als referentie.
• Relevante contacten en samenwerkingen met lokale gemeenschappen en organisaties.
• een zeer groot netwerk in Nederland op de 3 impact thema’s ontmoeten / eenzaamheid bestrijden, bewegen en natuurverbondenheid bevorderen
• een goede naam welke we hebben opgebouwd qua inzet en prestaties

Met jouw hulp als fondsenwerver kunnen we ervoor zorgen dat Stichting Gezond Natuur Wandelen blijft groeien en nog meer mensen bereikt. Als je een groen hart hebt en gepassioneerd bent over gezondheid en welzijn, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan een duurzame toekomst voor onze stichting.

Junior Recruiter

Feya Hijl

Stuur mij een mail:
feya@gezondnatuurwandelen.nl