Opzetten en uitvoeren publiciteit van de najaarscampagne

Projectomschrijving

Stichting Gezond Natuur Wandelen zet zich in om mensen door middel van wandelen in de natuur gezonder en gelukkiger te maken. Het doel van onze najaarscampagne is om nieuwe begeleiders en wandelaars te werven. Wij zijn een groeiende stichting die wekelijkse gratis natuurwandelingen organiseert voor ouderen. Op een laag tempo lopen de groepen vanaf een vaste locatie en tijdstip. GNW is in 65 gemeenten actief met maar liefst 120 prachtige locaties. Onze missie is simpel maar krachtig: het verbinden van buurtgenoten, bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wekelijkse wandelingen in de natuur. We zoeken een ervaren vrijwilliger met een achtergrond in marketing en communicatie om deze najaarscampagne uit te voeren.

Waarom we jou nodig hebben

De najaarscampagne is een cruciaal onderdeel van onze missie om zoveel mogelijk mensen te betrekken bij gezond natuur wandelen. Met jouw expertise in marketing en communicatie kun je ons helpen om de boodschap effectief over te brengen en een breed publiek te bereiken. Jouw strategische inzicht en creativiteit zijn essentieel om de zichtbaarheid van onze activiteiten te vergroten en ons netwerk van wandelaars en begeleiders uit te breiden.

Hier zijn we naar op zoek

We zoeken een vrijwilliger die:
• Ervaring heeft met het opzetten en uitvoeren van marketing- en communicatiecampagnes.
• Creatief en strategisch kan denken om aantrekkelijke en effectieve content te ontwikkelen.
• Vaardig is in het gebruik van sociale media, e-mailmarketing, en andere digitale communicatiekanalen.
• Sterke communicatieve vaardigheden heeft, zowel schriftelijk als mondeling.
• Zelfstandig kan werken en initiatief toont, maar ook goed functioneert in een team.
• Passie heeft voor natuur, gezondheid en welzijn.

Ben jij de vrijwilligers die we zoeken

Met jouw hulp kunnen we onze najaarscampagne meer mensen inspireren om de positieve effecten van onze wandelingen te ervaren. Als je gepassioneerd bent over gezondheid, natuur en communicatie, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan een succesvolle najaarscampagne.

Dit hebben we al in huis

Onze stichting beschikt over:
• Een bestaande voorraad marketing- en communicatiematerialen en kanalen en eerdere campagne voorbeelden.
• Een toegewijd team dat klaar staat om samen te werken en ondersteuning te bieden.
• Relaties met natuur,- en welzijnsorganisaties.

Met jouw hulp kunnen we een najaarscampagne opzetten om meer wandelaars en begeleiders te betrekken bij Gezond Natuur Wandelen. Als je gepassioneerd bent over communicatie, natuur en gezondheid, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan dit belangrijke project.

Junior Recruiter

Feya Hijl

Stuur mij een mail:
feya@gezondnatuurwandelen.nl