Ontwikkelen communicatie toolkit

Projectomschrijving

Stichting Gezond Natuur Wandelen zet zich in om mensen door middel van wandelen in de natuur gezonder en gelukkiger te maken. Wij zijn een groeiende stichting die wekelijkse gratis natuurwandelingen organiseert voor ouderen. Op een laag tempo lopen de groepen vanaf een vaste locatie en tijdstip. GNW is in 65 gemeenten actief met maar liefst 120 prachtige locaties. Onze missie is simpel maar krachtig: het verbinden van buurtgenoten, bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wekelijkse wandelingen in de natuur. Om onze boodschap en activiteiten beter over te brengen voor de diverse locaties, willen we een uitgebreide communicatie toolkit verder ontwikkelen. Hiermee zorgen we voor het verder professionaliseren en standaardiseren van onze pr en communicatie voor onze lokale organisaties. Deze toolkit zal verschillende middelen bevatten zoals flyers, posters, pr materiaal, buurtkaarten, beachflags, persberichten, een fotocollectie en een Q&A, die onze wandelbegeleiders en partnerorganisaties kunnen inzetten om nieuwe deelnemers te werven, nieuwe vrijwilligers aan te trekken en de bekendheid van GNW te vergroten.

Waarom we jou nodig hebben

De communicatie toolkit is essentieel voor het verbeteren van onze outreach en het versterken van onze community. Met jouw expertise in marketing en communicatie kun je ons helpen om professionele, aantrekkelijke en consistente materialen te creëren die onze boodschap effectief overbrengen. Jouw vaardigheden zullen een directe impact hebben op onze capaciteit om meer mensen te betrekken bij onze wandelingen, wat uiteindelijk bijdraagt aan een gezondere en hechtere gemeenschap.

Hier zijn we naar op zoek

We zoeken een vrijwilliger die:
• Ervaring heeft met het ontwikkelen van marketing- en communicatiematerialen.
• Sterk is in schriftelijke communicatie en het schrijven van pakkende teksten.
• Enthousiast is over natuur en gezondheid en zich kan identificeren met de missie van GNW.

Ben jij de vrijwilligers die we zoeken

Als jij je aangesproken voelt door de hierboven beschreven rol en graag jouw talenten wilt inzetten voor een goed doel, dan ben jij wellicht de vrijwilliger die we zoeken. Je zult nauw samenwerken met ons team en een significante bijdrage leveren aan de groei en zichtbaarheid van onze stichting. We bieden je de mogelijkheid om positieve impact te maken op de gemeenschap.

Dit hebben we al in huis

Onze stichting beschikt over:
• Een bestaande voorraad aan basis marketingmaterialen en eerdere campagne voorbeelden.
• Relevante content zoals deelnemersverhalen en foto’s.
• Contacten met de lokale wandelgroepen en organisaties.
• Een toegewijd team dat klaar staat om samen te werken en ondersteuning te bieden.

Met jouw hulp kunnen we een uitgebreide en effectieve communicatie toolkit ontwikkelen die onze vrijwilligers zelfstandig in staat stelt om onze boodschap beter uit te dragen en meer mensen te betrekken bij Gezond Natuur Wandelen. Als je gepassioneerd bent over communicatie, natuur en gezondheid, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan dit belangrijke project.

Junior Recruiter

Feya Hijl

Stuur mij een mail:
feya@gezondnatuurwandelen.nl