Vrijwilligersmanagement

Projectomschrijving

Stichting Gezond Natuur Wandelen is op zoek naar een adviseur met betrekking tot vrijwilligersmanagement met een groen hart! Wij zijn een groeiende stichting die wekelijkse gratis natuurwandelingen organiseert voor ouderen. Op een laag tempo lopen de groepen vanaf een vaste locatie en tijdstip. GNW is in 65 gemeenten actief met maar liefst 120 prachtige locaties. Onze missie is simpel maar krachtig: het verbinden van buurtgenoten, bevorderen van gezondheid en welzijn door middel van wekelijkse wandelingen in de natuur. Om te kunnen blijven doen wat wij doen, zijn wij afhankelijk van onze vrijwilligers, zowel het behouden van de huidige vrijwilligers als het vinden van nieuwe vrijwilligers. Daarom zijn wij op zoek naar iemand die het vrijwilligersmanagement verder gaat ontwikkelen en uitvoeren

Waarom we jou nodig hebben

Onze vrijwilligers vormen de kern van onze organisatie en zijn essentieel voor het succes van onze wekelijkse wandelingen. We hebben een toegewijde coördinator nodig die een basis opzet voor het managen van onze vrijwilligers. Jouw rol zal cruciaal zijn bij het waarborgen van een stabiele en gemotiveerde vrijwilligersbasis, wat ons in staat stelt om onze missie te verwezenlijken en uit te breiden. Jouw vaardigheden in coördinatie, communicatie en organisatie zullen ervoor zorgen dat onze vrijwilligers zich gewaardeerd en ondersteund voelen.

Hier zijn we naar op zoek

We zoeken iemand die:
• Ervaring heeft met vrijwilligersmanagement
• In staat is om vrijwilligers te werven en te behouden.
• Een platform op kan zetten voor communicatie en ondersteuning met onze vrijwilligers
• Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden bezit.
• Proactief en georganiseerd is met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
• Enthousiast is over natuur, gezondheid en welzijn.
• Strategisch kan denken om de vrijwilligerservaring te verbeteren en de betrokkenheid te vergroten.

Ben jij de vrijwilliger die we zoeken?

Als jij je aangesproken voelt door deze rol en graag je talenten wilt inzetten voor een goed doel, dan ben jij misschien de vrijwilliger die we zoeken. Je zult nauw samenwerken met ons toegewijde team van collega's en vrijwilligers en een significante bijdrage leveren aan de groei en het succes van onze stichting.

Dit hebben we al in huis

Onze stichting beschikt over:
• Een bestaande, toegewijde groep van vrijwilligers die onze wandelingen ondersteunen.
• Een goed functionerend netwerk van 65 gemeenten
• Basis materialen en middelen om vrijwilligers te ondersteunen.
• Relevante contacten en samenwerkingen met lokale gemeenschappen en organisaties.

Conclusie
Met jouw hulp kunnen we ervoor zorgen dat Stichting Gezond Natuur Wandelen blijft groeien en nog meer mensen bereikt. Als je een groen hart hebt en gepassioneerd
bent over gezondheid en welzijn, dan nodigen we je van harte uit om contact met ons op te nemen en samen te werken aan een bloeiende en betrokken vrijwilligersgemeenschap.

Junior Recruiter

Feya Hijl

Stuur mij een mail:
feya@gezondnatuurwandelen.nl