Behalve onze vaste wandelzondag, doen we soms ook een extra activiteit. Zo hebben we o.a. de Singelpark route gewandeld. Normaal wandelen we op de 3de zondag van de maand vanaf onze vaste locatie. Gewoon gezellig samen wandelen en ergens, vaak onderweg, iets gaan drinken.

Maar wat als je niemand hebt die mee wil wandelen? Schuif dan eens aan bij de kerstwandeling in Leiden door Polderpark Cronesteyn.

De kerstwandeling wil ik wel iets eerder laten beginnen dan de overige wandelingen. Dit omdat het wat eerder donker is in deze dagen.
Let op! Dus voor maandag 26 december is de verzameltijd 13:30 uur. Verzamelen bij station Lammenschans, nabij het groentestalletje.

Locatie: Station Lammenschans, Kamerlingh Onnesplein, 2313 VL Leiden
Trefpunt: het groentestalletje of het bankje erachter bij erg warm weer
Aanvullende informatie: We wandelen naar Polderpark Cronesteijn. Halverwege de wandeling wordt iets gedronken bij de horeca. We wandelen in een rustig tempo.
Aanmelden is niet nodig.

Voor wie met de andere wandelingen mee wil, dit zijn de wandeldata voor 2023. Aanvang 14:00 uur op deze data: 15 januari, 19 februari, 19 maart, 16 april, 21 mei, 18 juni, 16 juli, 20 augustus, 17 september, 15 oktober, 19 november en 17 december.

Alleen bij zeer slecht weer wordt er niet gewandeld, denk maar aan veel wind, veel regen en ijzel. Vanaf maart/april wil ik ook weer proberen om andere activiteiten aan te bieden. W.s. wordt dit de 1ste zondag van maart, maar kan dus ook de 1ste zondag van april worden. Leuk om dan ook eens met elkaar naar de Hortus te gaan. Of het singelpark te wandelen.

Voor onze overige blogs, die heb ik hieronder toegevoegd. Ook als het regent wandelen we gewoon, dan nemen we gewoon een paraplu mee en/of doen een goede regenjas aan.Of wandelen wat korter en gaan we sneller iets drinken. Mijn (winter)jas is vaak rood! Ik val dus goed op. 😉

Met een paraplu

Polderpark Cronesteijn Leiden

Leiden, zondagse wandelingen door Polderpark Cronesteyn

Leiden, zondag 5 september

Leiden, zondag 15 augustus

Leiden, zondag 20 juni