Lees hieronder het laatste wandelnieuws

Het laatste wandelnieuws

De Bruggenroute

dec 11, 2023 | Nieuws, Wandelinformatie

Vandaag liepen we met 20 deelnemers de “Bruggenroute”: over 4, onder 4 en langs 2 bruggen onderweg.
Het weer beloofde eerst niet veel goeds, maar gelukkig had Peter zijn paraplu meegenomen, zodat het droog bleef
Langs de route door het Seghwaert-park zouden we zo voorbij de boomstronken met kleine, beginnende Judasoor gelopen zijn, als Pien ons hier niet attent op had gemaakt.
Op de foto van Corrie van der Linden staan we allemaal op de brug bij het Fazantenveld, naar een 4-tal Pommerse eenden te kijken: heel apart, die brede bek. Als ze uit het water komen, is hun langere nek beter te zien.
Langs het water bij het Koekoeksveld stonden 2 mooie moerascipressen: een al kalend en bruin, en de ander nog helemaal groen. We hadden het even over de vraag of een van beiden wellicht groen blijft, maar dat blijkt niet het geval: ze verliezen later dit jaar beiden hun naalden.
Onderweg zagen we in een aantal straten en huizen dat de voorbereidingen voor Kerst al volop aan de gang zijn! Overal worden versieringen aangebracht, zelfs op auto’s, zoals op de foto’s te zien is.
Terug bij het hof van Seghwaert, konden we toch nog een keer van een kop koffie genieten, en gezellig nakletsen over deze wandeling en markante gebeurtenissen van de afgelopen week.
We hebben weer genoten!