Lees hieronder het laatste wandelnieuws

Het laatste wandelnieuws

GNW en gemeente Nieuwkoop slaan de handen ineen

mei 30, 2024 | Natuur, Nieuws

Op 8 mei, in de prachtige heemtuin van IVN Nieuwkoop, heeft wethouder Tom de Kleer de samenwerking met Stichting Gezond Natuur Wandelen officieel ondertekend! Een mooi moment waar we ontzettend blij mee zijn.

Het doel van deze samenwerking is om binnen de gemeente Nieuwkoop drie wandelgroepen op te zetten. Bij Gezond Natuur Wandelen draait alles om het samenbrengen van buurtgenoten tijdens wekelijkse wandelingen in een rustig tempo, helemaal gratis. Het is een kans om niet alleen van de natuur te genieten, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en samen mooie ervaringen te delen.

De komende tijd zal in het teken staan van het opzetten van deze drie nieuwe wandelgroepen. Bent u enthousiast geworden en wilt u graag een bijdrage leveren als wandelbegeleider in Nieuwkoop? U bent van harte welkom! Neem gerust contact op met monique@gezondnatuurwandelen.nl of kijk op www.gezondnatuurwandelen.nl.

Laten we samen de natuur ontdekken en genieten van al het moois dat Nieuwkoop te bieden heeft!

Voor de ondertekening van de nieuwe samenwerking met de gemeente Nieuwkoop, droeg Diann van Faassen haar gedicht voor, dat zij speciaal schreef voor stichting Gezond Natuur Wandelen.

‘…Ik kijk altijd om, om zeker te weten dat de stad mij niet zal volgen
dat auto’s en scooters achterblijven in de dampen van haast en gedrang
Dan wacht ik tot het bos stilaan met me mee wandelt naar waar onze sporen liggen
waar wij in een wildernis begonnen om het gebaande pad af te slaan…’

Lees het hele gedicht hier: https://www.instagram.com/p/C6-gAIIorKZ/?img_index=1