Lees hieronder het laatste wandelnieuws

Het laatste wandelnieuws

Ontdekken we Leiden!

okt 19, 2023 | Nieuws, Wandeltip

In Leiden is er veel meer te beleven dan alleen der groene wandelen in Cronesteyn. Met onze wandelgroep ontdekken we steeds meer in de omgeving. Ons nieuwste wandelaar heeft zich namelijk ontpopt tot een enthousiaste fotograaf, waardoor we nu met trots de beelden kunnen delen van wat we allemaal samen meemaken. Hier is een kijkje in ons programma voor de komende maanden.

 Polderpark Cronesteyn elke 3de zondag van de maand.

Verzamelinfo: Om 14:00 uur bij Station Lammenschans, Kamerlingh Onnesplein te Leiden. We verzamelen tijdelijk bij de bushalte aan de Sitterlaan.
De bussen komen uit Leiderdorp en gaan richting het centrum van Leiden.
Datums: 19 november en 17 december 2023. In 2024: 21 januari, 18 februari, 17 maart, 21 april, 19 mei, 16 juni.

Momenteel is onze verzamelplek voor deze wandeling niet goed bereikbaar. Er wordt namelijk het een en ander veranderd, vooral met betrekking tot meer fietsenstallingen bij het station. Het hele gebied ligt overhoop en parkeren is een uitdaging, maar mogelijk in de omliggende straten.

Informeer naar de actuele verzamelplaats.

Ontdek onze Avonturen: In maart hebben we de Hortus bezocht, gewandeld in het singelpark en een aantal hofjes verkend. Onze nieuwe fotograaf heeft een aantal prachtige foto's gemaakt van onze recente wandelingen en activiteiten. Hier zijn enkele hoogtepunten:
De komende maanden verwachten we meer avonturen en ontdekkingen in Leiden. Sluit je bij ons aan terwijl we samen de schoonheid van onze stad verkennen, nieuwe vriendschappen sluiten en onvergetelijke momenten vastleggen. We hopen je snel te zien om mee te wandelen!

Contactpersoon: Silvia Blom